Nationalpark Vadehavet

Tag på friluftstur og få en dejlig og unik oplevelse.

Vadehavet er et stort spisekammer for de 10-12 millioner trækfugle der hvert forår og efterår gør holdt i regionen for at spise sig mætte. Her er nok at tage af, for på hver eneste kvadratmeter vade lever op til 100.000 rejer, orme, snegle og muslinger.

Her lever både spættet og grå sæl på Vadehavets udstrakte højsander, for området fungerer også som opvækstområde for mange fiskearter.

Mennesker har i tusinder af år draget fordel af dette naturens spisekammer, men har også måttet betale en høj pris, når stormfloderne hærgede. Her lever man beskyttet bag diger eller oppe på bakker – for her er helt og aldeles fladt.

Læs mere om vadehavet på Nationalpark Vadehavets hjemmeside.

Oplev sort sol ved vadehavet.

Sort sol er et naturfænomen, der kan ses om foråret og efteråret, når stærene samles i enorme flokke til træk. Stærene kommer fra alle landene omkring Østersøen og Norge. Lige før stærene går ned på jorden for natten, tegner de store flokke fascinerende mønstre på himlen.

Hjertestarteren er placeret i vindfanget. (Udenfor normal åbningstid er der opsat glasrude med rød knap som aktivere den yderste dør).


Feriecenter Rim Rømø - Vestergade 239 - 6792 Rømø - Telefon: 7475 5758 -- Persondata politik